logga-ligg-tjock

Svar till Håkan Spångberg

Svar till Håkan Spångberg

INSÄNDARE. Herr Spångberg ondgör sig för svaret han fick av Anders Wallentheim (S) angående tiggeri-diskussionen i kommunen och verkar som att herr Spångberg själv är lättskrämd i sin högerbubbla(?) när han svingar en verbal smocka mot en politiker i Hässleholm.

Herr Spångberg verkar tro att vi andra läsare kan få en klar bild av hans politiska ställningstagande och prioriteringar via hans insändare om tiggeri på enbart 7 meningar. Och varav knappt två av dem beskriver konkret vad han står för. 

Han verkar tro att vi andra medborgare i Hässleholms kommun är tankeläsare och verkar vara arg för att en politiker vågar säga vad som behövs sägas på ett korrekt och artikulerat sätt.

Vi är många som tycker att ett tiggeriförbud baserat på blåbruna konspirationer utan bevis är fel. Vi är alltså många i denna kommun som tycker tvärt emot herr Spångberg. 

Så att anklaga kommunen att inte ha sina uppdragsgivares bästa för ögonen bara för att en majoritet röstar emot ett förbud mot tiggeri, visar bara att demokrati inte står högt i kurs för herr Spångberg. 

Och den typ av politik vill jag och många andra i denna kommun inte ha. 

Ulf Nilsson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se