logga-ligg-tjock

Dags att rösta i kyrkovalet

Dags att rösta i kyrkovalet

INSÄNDARE. Nu har förtidsröstningen inför kyrkovalet 19 september inletts och i Lunds stift som omfattar Skåne och Blekinge kan 830 000 medlemmar avge sin röst.

Du som är medlem i Svenska kyrkan och har fyllt 16 år har vid valet en  möjlighet att påverka vilka som skall styra kyrkan de kommande fyra åren. Använd denna möjlighet för att vi skall kunna ha en öppen demokratisk folkkyrka !

Centerpartiets nomineringsgrupp består av kandidater som står upp för  människovärdets okränkbarhet, människors lika värde, jämställdhet och solidaritet med de svaga och utsatta. Omsorgen om skapelsen, naturens och människans livsmiljö finns med i grunderna för både centerrörelsen och kyrkan. Vi vill verka för allåldersverksamhet genom gudstjänster och vardagsverksamhet där alla känner sig välkomna oavsett hur långt de kommit på trons väg. Du får kryssa tre personer och på vår kyrkomöteslista och våra stiftslistor finner du kandidater i åldrarna 19 till 70+ och som är bosatta i olika delar av stiftet.

Lars-Ivar Ericson C, Tyringe

kandidat  i kyrkovalet

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se