logga-ligg-tjock

Sveket mot Sösdala

Sveket mot Sösdala

INSÄNDARE. Man vet att man har träffat rätt när svaret famlar i luften och det enda som kommer tillbaka är motangrepp. Men vi tycker fortfarande att ni är Sösdalaborna svaret skyldiga.

Nu kommer Sverigedemokraterna med ekonomiska argument som skäl för att inte öppna simhallen. Välkommen till den krassa verkligheten, kära sverigedemokrater. Det ni åberopar nu har varit känt länge men antingen har ni inte förstått eller så har ni inte brytt er. För verkligheten är att det ni budgeterade till en renovering ingalunda räckte, samt att varje badbesökare kostar skattebetalarna cirka 1000 kronor var gång de badar. Att vi ska vara varsamma med skattepengar är ingen nyhet för oss liberaler. Allt annat Ulf Berggren med medsignatur bemöter oss med i sin insändare är bara dimridåer för att ducka för det faktum att SD har svikit ett löfte. Vilket blir nästa?

Thomas Haraldsson
Liberalerna Hässleholm
Ledamot i Kommunfullmäktige

Marie Hult
Liberalerna Hässleholm
Ledamot i Kommunfullmäktige

Thomas Nilsson
Liberalerna Hässleholm
Ersättare i Kommunfullmäktige

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se