FRILAGT5-01

Pinsam ledare

Pinsam ledare

Efter att ha läst Yngve Sunessons ledare i dagens Norra Skåne vill jag bara säga att jag tackar högre makter att vi, som YS uttrycker det, har ett ”motvallsparti”. Ett parti som inte bara sitter och håller med och klappar varandra om ryggen. Ryggradslösa politiker utan sunt förnuft har vi tillräckligt av och naturligtvis är det störande att de inte får sköta sina (dåliga) affärer ifred.
Jag tackar högre makter att vi har Berit Önell och Frilagt som outtröttligt gräver fram det som egentligen inte ska komma fram i ljuset.
Att Frilagts existens sticker i ögonen på YS och andra är uppenbart. Han skriver att Björn Widmark gör reklam för Frilagt vid varje sammanträde.
Enligt min mening är hedervärt då fler får veta var de kan hitta tillförlitliga nyheter. Ledande politiker och Norra Skåne vill tydligen helst att Frilagt skall tystas ner precis som alla märkliga och dåliga affärer.
Att det skulle vara pinsamt för Frilagts redaktör (YS är inte man att ens kunna skriva ut Berits namn) är minst sagt enfaldigt.
YS borde inse att det är han som är pinsam som inte kan dölja sin tydliga aversion och avundsjuka mot sin skickliga tidigare kollega.
Sådant här obehagliga ledare kan knappast gagna Norra Skåne.

Fanny Harari Ekenstierna

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se