Gruppen-3a-328x120

Vilka är de viktigaste lokala valfrågorna?

Vilka är de viktigaste lokala valfrågorna?

Vilka lokala frågor tycker du är viktigast inför valet? Vi på Frilagt tar gärna emot förslag för att kunna granska de ämnen som berör läsarna mest.

Frilagt gräver gärna i det du vill veta inför valet.

I en valrörelse är det många som vill ha ut sina budskap. Politisk propaganda sprids överallt. Men det är inte alltid så lätt att se bakom vallöftena och få raka svar i sakfrågor. Därför är det extra viktigt med seriös granskande journalistik som tar fram även de obekväma sanningarna.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Ett av fundamenten i en demokrati är allmänna val, ett annat pressfrihet. Pressfriheten är en förutsättning för ”ett fritt meningsutbyte och en allsidig upplysning”, som det står i grundlagen, så att medborgarna kan fatta välgrundade beslut inför valet.

Frilagt fortsätter med sina oberoende granskningar i Hässleholm och kommer att syna både partier och kandidater på vallistorna i sömmarna före den 9 september. Välkommen att hjälpa till med tips och förslag!

Mejla undertecknad på berit@frilagt.se eller träffa oss på Stortorget i Hässleholm imorgon, lördag, klockan 11-12.

Berit Önell
Ansvarig utgivare
Frilagt

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se