torsjö live

Oansvarigt av centern

Oansvarigt av centern

INSÄNDARE. Centerpartiet agerar inte bara oansvarigt utan därtill alltmer desperat. Det är bara så jag kan tolka Anders Edwalls (C) och Lena Svenssons (C) märkliga personangrepp på mig i Norra Skåne 2018-04-25. De skriver att jag är ”folkilsken” och ”skällande på allt och alla” samt ”vildsint huggande åt alla håll”. Nej, se det har ni fått om bakfoten. Ni kan tydligen inte skilja på ”folk” kontra oansvariga politiker. Det är ju ert och andra politikers agerande som jag och Folkets Väl kritiserar, samtidigt som vi redovisar konstruktiva och ekonomiskt underbyggda förslag.

Jag upplever centerpartiet som oansvarigt. Nu är man svans till (S) men vem ska man liera sig med efter valet? Blir det S eller M? Kan man få ett svar? Förmodligen inte eftersom centerns politiska tillhörighet inte är att lita på. Har Centern ingen ryggrad? Vill ni (tidigare bondepartiet) verkligen exploatera jordbruksmark (exempelvis Björklunda) trots att det finns bättre alternativ? Vill ni verkligen hindra privata aktörer från att bygga ut bredband? Ja, listan på frågor kan göras lång.

Med dessa ord avslutar jag dagens ”skällande och huggande” på centerpartiet. Notera att vare sig jag eller Folkets Väl angriper folket. De har ingen del i den röra ni ställt till med.

 

Björn Widmark

Gruppledare för Folkets Väl

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se