S till val på medlemmarnas frågor

INSÄNDARE. Vi socialdemokrater går till val på de frågor som medlemmarna inom partiet drivit fram och där är det tydliga beskedet att välfärden går före skattesänkningar. Att vi inte ställer upp på att sälja ut våra sjukhus. Att vi inte vill försvaga anställdas rättigheter på den svenska arbetsmarknaden som alliansen med stöd av SD förespråkar. Vi vill inte heller ta bort avdragsrätten för alla fackligt anslutna vilket alliansen och SD vill.
Och lokalt kommer vi inte att styra tillsammans eller med stöd av SD helt i linje med vad våra medlemmar anser.
Att sedan Mikael Andersson anser sig veta eller tycker vad vi socialdemokrater skall göra är bara pinsamt och det får stå för honom!

 

Anders Wallentheim
Socialdemokrat

Läs också: www.frilagt.se/2018/08/14/socialdemokraternas-storsta-valfraga-ar-sd/

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com