torsjö live

Poppy och Bob hos Frilagt på vårmarknaden

Poppy och Bob hos Frilagt på vårmarknaden

Bob från filmen Minioner kommer till Stortorget i Hässleholm tillsammans med Frilagt imorgon, lördag.

Poppy från filmen Trolls och Bob från Minioner kommer till Hässleholm imorgon, lördag. Alla som vill träffa dem är välkomna till Stortorget. De följer med Frilagt dit och är en del av programmet på Hesslecitys citylördag med vårmarknad.

Frilagt och Gruppen för oberoende press delar som vanligt ut foldrar om tidningen och tar gärna emot nyhetstips och frågor om journalistik, pressfrihet med mera.

Denna gång har vi sällskap av Poppy och Bob som många barn säkert vill träffa. Det går bra att komma fram och prata med dem och även att fotografera sig tillsammans med dem.

Poppy, hjältinnan i filmen Trolls, är också med.

Vi kommer att vara på Stortorget cirka klockan 11-12. Där finns också barnens hörna med ballongkonstnär, skattjakt i sandlåda och legobygge. Dessutom finns bland annat tivoli, hoppborg och Hässleholms motorklubbs utställning av rallybilar. På scenen på Första Avenyen framträder elever från estetiska programmet, Lovisa Linde och Arnbergs dansstudio som firar dansens dag. Där håller IFK Hässleholm också auktion. På Nytorget visar Femte Trosskompaniet sin verksamhet.

Citylördagen pågår klockan 10-16.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se