torsjö live vers2

Ge oss makt att föra en Sverigevänlig politik i EU

Ge oss makt att föra en Sverigevänlig politik i EU

INSÄNDARE. I måndags kom SD:s partiledare Jimmie Åkesson till Hässleholm som en del av sin turné i Skåne med anledning av EU-valet. Besöket blev kort och anspråkslöst. Jimmie hälsade på åhörarna och lät sig fotograferas samt svarade på frågor. På plats fanns givetvis också lokala företrädare plus en av våra riksdagsmän för att möta väljarna. Detta sammanfattar Sverigedemokraternas EU-politik riktigt bra tycker vi. Dialog med människorna och föra ner diskussionerna på lokal nivå istället för att fatta beslut långt iväg från dem besluten gäller. Vi vill se ett nedbantat EU och en decentralisering av makten från Bryssel till Stockholm. Unionen bör ta större hänsyn till suveräna staters förhållanden, villkor och traditioner genom att minska den centrala makten och beslutsfattandet till förmån för mer självbestämmande för unionens länder.

Vi vill däremot stärka EU:s yttre gränsskydd för att förhindra ett inflöde av migranter från Mellanöstern och Afrika likt den våg som kom 2015 och som våra skattebetalare fortfarande betalar dyra skattemedel för. Ett internationellt samarbete inom EU för att bekämpa terrorism och brottslighet är önskvärt i större utsträckning än idag, och även islamism samt annan extremism bör kartläggas och bekämpas. Vi måste återfå rättigheten att skydda vår egen gräns samt bygga upp ett gränsskydd värt namnet för att få ett slut på internationella ligors stöldturnéer i vårt land.

Sverige är idag ett föregångsland inom all djurhållning och Sverigedemokraterna vill arbeta mer för att applicera denna politik på EU då djurens välfärd ligger oss varmt om hjärtat.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Svenska arbetsvillkor ska gälla i Sverige och vår arbetskraft måste skyddas från lönedumpning utifrån.

Frihandel inom unionen är viktig och bör dessutom utvecklas ytterligare där det är möjligt.

Detta och mycket annat står på vår agenda under nästa mandatperiod men för att lyckas behöver vi många röster på söndag då det är valdag. Varje röst räknas så vi ser fram mot ett högt valdeltagande och ett starkt mandat för att kunna föra en Sverigevänlig politik i Bryssel!

Hanna Nilsson (SD)
Patrik Jönsson (SD)
Sven Lundh (SD)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se