torsjö live vers2

Sista delen – men Frilagts följetonger kan fortfarande läsas

Sista delen – men Frilagts följetonger kan fortfarande läsas

Idag har sista delen av Anders Lords roman Konsten att leva – utan att säga hela sanningen publicerats. Men har du inte hunnit läsa färdigt är det ingen fara. Alla delar i följetongen kommer tills vidare att ligga kvar på samma länk via Frilagt.

Frilagt har under sommaren för första gången provat att delge läsarna följetonger. Först ut var den historiska romanen Isvaken som skildrade dramatiska händelser i Hässleholmstrakten under snapphanetiden, främst sett ur kvinnors perspektiv. Författaren, kulturjournalisten Gay Glans, har sina rötter i Tyringe, liksom tidigare Norra Skåne-journalisten Anders Lord vars bok delvis utspelar sig i tidningsmiljö.

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

Båda böckerna har kommit till med hjälp av “bokmorskan” Leif B Frid och är utgivna på hans förlag Öraholma Bok & skrivstudio. Tack vare ett samarbete mellan Frilagt, författarna och Leif B Frid blev de också Frilagts följetonger.

Många av Frilagts läsare har uppskattat följetongerna och en del har även köpt en bok. Vi hoppas kunna återkomma med fler följetonger framöver. Tills vidare går det att läsa både Isvaken och Konsten att leva – utan att säga hela sanningen via denna länk.

Berit Önell

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se