torsjö live vers2

Ta reda på sanningen Lars Nord

Ta reda på sanningen Lars Nord

INSÄNDARE. Svar till fritänkaren och outsidern Lars Nord.

Om man är fritänkare förbehåller man sig då rätten att skriva insändare utan att ta reda på sanningen?

Eller man tror sig veta hur saker och ting hänger ihop och killgissar lite. Moderaterna, Kristdemokraterna, Liberalerna och Sverigedemokraterna bestämde att Sösdala simhall skulle stänga, redan vid det budgetmötet presenterade vi Socialdemokrater en regeringsduglig budget med både pengar till drift och renovering av Sösdala simhall. Om outsidern hängt med vad som händer i politiken i Hässleholm så hade han nog inte kallat det populism. Sösdalas simhall är ett arv från den tid då Sösdala var en egen kommun, man byggde simhallen för att Sösdalaborna ville ha en simhall. Man kan då inte bara hur som helst plocka bort ett sådant arv. Vad blir det nästa gång? Säkert något annat som man ärvt från de gamla tätortskommunerna.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Socialdemokraterna har aldrig drivit frågan om ett ungdomens hus i postterminalen, vi har hela tiden varit intresserad av att utveckla området runt centralstationen och tänkt framåt. Kommunen behöver rådigheten över fastigheten för framtiden. Här har vi varit tydliga både i pressen och i kommunfullmäktiges talarstol. Att kalla en utvecklingsmöjlighet och framtidsvision för en felinvestering kan bara en fritänkare göra. Det enda som jag och fritänkaren kan vara överens om är att jag är från Sösdala och jag har varit mycket drivande i simhalls frågan. Det är så det fungerar om man är med i ett demokratiskt politiskt parti, man är ingen outsider utan man är med och kan påverka, driva frågor som är viktiga för alla i Hässleholms kommun.

Att Socialdemokraterna sköljts med i en populistisk våg som du skriver visar bara på hur lite du har hängt med i debatten, det är Socialdemokraterna som står för framtidsplanerna, framtidstron och utvecklingen av Hässleholms kommun. Tips till fritänkaren, dags att lyssna på debatten innan man hoppar på oss Socialdemokrater.

Joachim Fors, stolt Sösdalabo och Socialdemokrat  

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se