Gruppen-3a-328x120

Vad vill M efter valet?

Vad vill M efter valet?

INSÄNDARE.
Att de nya spåren för järnväg väcker känslor och debatt är inget konstigt. Tvärtom det är ju alltid så vid stora investeringar som påverkar människor på olika vis.
I Hässleholm har nu Moderater och SD krokat arm i denna fråga och vill säga upp avtalet i den så kallade Sverige förhandlingen om höghastighetstågen. Jag har inte för avsikt att gå in på detaljer i själva projektet utan är mer intresserad av hur SD och Moderaterna i Hässleholm nu kommer agera när skånska Moderater har reagerat och agerat kraftfullt mot Hässleholms Moderaternas agerande vilket man anser kan skada Skånes utveckling i allmänhet och norra Skånes i synnerhet. Lars Johnsson lämnar ju lokalpolitiken och hans efterträdare är utsedd av partiet till Lina Bengtsson. Vore både intressant och klädsamt om hon vill deklarera sin syn i denna fråga så man vet vad man kan förvänta sig av moderaterna i Hässleholm efter valet!
Eller blir det som i så många andra frågor den senaste mandatperioden att det inte blir någon transparens som Lars Johnsson utlovade utan det kommer mörkas och diskuteras i slutna rum tillsammans med SD, KD och L? Dags för Lina Bengtsson att komma fram i ljuset och tala om vad hennes avsikter är när det gäller satsningen på tåg som  förhoppningsvis kommer gå snabbare och säkrare än dagens.


Anders Wallentheim, Socialdemokrat

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se