Gruppen-3a-328x120

Moderaterna vill ta åt sig äran

Moderaterna vill ta åt sig äran

INSÄNDARE. Moderater, läs Lars Johnson, vill gärna slå sig för bröstet och ta åt sig äran över vad som hänt senaste mandatperioden. Detta oavsett om det är moderata förslag eller Moderaternas agerande eller pådrivande som gjort saker och ting möjliga i Hässleholms kommun. Det kan vara frukter planterade för flera perioder sedan eller andra partiers frågor som han nu skördar och försöker stråla sig i glansen av beslut som är bra för Hässleholm. Men med LJ:s sätt att resonera är han även ansvarig för negativa saker i vår kommun…

Sprängningar, skjutningar, stöldvåg efter stöldvåg av bildelar och verktyg och alla dessa dieselstölder! Ja, listan med saker som upprör oss Hässleholmare är ganska lång. Men att jag skulle peka ut Lars Johnsson som ensam ansvarig för dessa hemskheter är för mig lika främmande som att ge samma politiker kredit för allt positivt som privata aktörer, näringsidkare eller andra politiker gemensamt uträttat med Hässleholms bästa för ögonen.

Anders Wallentheim
Socialdemokrat

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se