torsjö live vers2

Inget annat parti hade agerat som SD i Hässleholm

Inget annat parti hade agerat som SD i Hässleholm

INSÄNDARE. Då har det ännu en gång bekräftats…SD är inte ett parti som alla andra!

Inget av de andra etablerade partierna hade agerat som SD gör i Hässleholms kommun just nu. Att uttala ett fullkomligt stöd och förtroende för en företrädare som agerat på ett sätt som Hanna Nilsson är inte bara märkligt, det är uppseendeväckande minst sagt.

Alla andra partier hade lyft bort en förtroendevald som gått över anständigheternas gräns på olika sätt som skadat kommunen, skadat förtroendet för politiker samt utsatt tjänstepersoner för en usel arbetsmiljö. Att hon dessutom tydligen blivit polisanmäld för vad jag förstått av tidningarna för anstiftan till brott gör ju inte det hela mindre anmärkningsvärt.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Att SD lokalt är beredda att ge upp sin position som styrande i kommunen och det styre dom bildat efter valet måste uppröra deras väljare. Det är tydligen inte deras politik som är det väsentliga utan att hålla en partimedlem om ryggen.

Sista ordet är inte sagt i denna röriga situation. Men en sak är säker. Denna cirkus har inte gynnat politiken, kommunen eller Hanna själv.

Att ta konsekvenserna av sitt agerande är dock ett måste om man vill bli tagen på allvar inom politikens värld. Att vi har olika politiska åsikter och ståndpunkter är en sak men att agera som Hanna har gjort är detsamma som att inom överskådlig tid förbruka sin möjlighet att uppbära något som helst uppdrag i Hässleholm Kommun.

Anders Wallentheim (S)

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se