torsjö live

Svensk luft åt svenskarna?

Svensk luft åt svenskarna?

INSÄNDARE. Man häpnar stort över alla avslöjanden om Hanna Nilssons och SD:s kontakter med vikingabyn och Oddvar Lönnerkrantz. Hannas förklaring är inte trovärdig om att hon gjort alla märkliga uttalanden för att hon känt sig hotad. På bandinspelningarna hör man samtal mellan två kompisar och Oddvar låter inte det minsta hotfull.

Alla kritiska röster och invändningar verkar rinna av SD som vatten på en gås. Hanna ska bara lära sig tänka innan hon talar och svära mindre så blir allt bra. Borde hon inte ha lärt sig det innan hon gav sig in i politiken på den höga nivå det innebär att leda en kommun?

M och KD borde ta sig en ordentlig funderare på vilken sorts parti de gett sig i lag med. Räcker det verkligen att Hanna Nilsson lämnar sina poster? Nu har det ju framkommit att ytterligare en SD-politiker, Daniel Talmid, haft nära kontakter med vikingabyn. Han har bland annat velat ha sällskap med Oddvar Lönnerkrantz när han åkte till Kristianstad för att heja på Paludins koranbränning.

Vid senaste kommunfullmäktige gick Daniel Talmid upp i talarstolen och hävdade att en stram invandringspolitik är nödvändig för att Sverige ska klara klimatmålen. Resonemanget är något otydligt men verkar gå ut på att invandrare andas in luft som omvandlas till koldioxid. Om de är för många blir klimatpåverkan för stor. Svensk luft åt svenskarna?

Tyvärr är det länge till nästa val men då hoppas jag att detta inte är glömt och att hässleholmarna väljer andra partier att styra kommunen.

Kenneth Englund (V)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se