torsjö live vers2

Partierna måste bidra i dessa ekonomiskt utmanade tider.

Partierna måste bidra i dessa ekonomiskt utmanade tider.

INSÄNDARE: Sverigedemokraterna har under tiden i styre jobbat hårt för att få igenom en sänkning av partistödet på grund av den extremt tuffa ekonomiska situationen. Detta har vi av olika anledningar inte fått igenom. Vi tycker inte att det är rimligt att spara in på alla kostnader förutom just partiernas. För oss är det självklart att även vi partier ska dra vårt strå till stacken när viktiga verksamheter som omsorg och skola nu tvingas till tuffa besparingar. Därför har vi nu när vi inte längre sitter i styre och måste anpassa oss till andra partiers önskemål lämnat in en motion med två förslag som innebär att partistödet till samtliga partier sänks med 10 % och att detta görs skyndsamt på grund av den ekonomiska situationen. Nu hoppas vi att övriga partier också kan tänka sig att sänka sina partistöd för att visa att vi inte blundar för situationen utan solidariskt ställer upp för kommunens ekonomiska bästa.

Hanna Nilsson (SD)

Ulf Berggren (SD)

Paul Thurn (SD)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se