torsjö live vers2

Analysen borde gjorts före beslutet om nytt badhus

Analysen borde gjorts före beslutet om nytt badhus

INSÄNDARE. Helhetsdiskussionen och den ekonomiska analysen rörande Hässleholms kommuns alla badhus borde ha gjorts innan beslut togs om den nya bad/spa anläggningen i Hässleholm. Detta har Folkets väl (FV) krävt i flera år men ingen har velat lyssna. Nu sitter de styrande i ett stort ekonomiskt dilemma som de själva skapat genom att de och övriga partier (förutom FV) inte vågat ta upp helhetsfrågan tidigare. Detta tycker vi i FV är oärligt och ansvarslöst. Beteendet tror vi bottnat i en rädsla att förlora väljare i kransorterna.

Än en gång hade vi i FV rätt i sak. Vår politik står för en sund hållbar ekonomi och inte för valfläsk. Politiker måste våga ge tuffa besked även i valstugorna.

Ulrika Widmark
Folkets Väl

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se