torsjö live

Träffa Frilagt på julskyltningen!

Träffa Frilagt på julskyltningen!

För ovanlighets skull bidrar snö till stämningen på årets julskyltning i Hässleholm. Staden är pyntad och fylld av aktiviteter imorgon, söndag. Frilagt och Gruppen för oberoende press kommer också att vara på plats.

Julmarknaden med utställare inom hantverk, mat och dryck är öppen klockan 11-16 på Stortorget och Frykholmsgatan. På Stortorget blir det scenprogram med bland annat Kulturskolans ungdomsorkester, Dansstudio 14 och DanceMoveHlm som även håller i dansen kring granen klockan 15. Klockan 15.30 koras vinnaren i en tävling om bästa paket.

Bilden visar julskyltningen 2022.
Frilagt och Gruppen för oberoende press kommer att vara på plats vid julskyltningen imorgon, denna gång i vinterväder, vilket det inte var förra året. Foto: Berit Önell

Hässleholms ridklubb erbjuder ponnyridning och det finns möjlighet att åka häst och vagn med Hällde Hästkraft. HAIS tomtejogg springer genom centrum. Modiga barn kan träffa tomten hos Sparbanken Skåne och i Gallerian har tomtens pysselstuga öppet i samarbete med FC Hässleholm. Hassans tivolis karuseller finns på Första Avenyen. På Nytorget visar 5:e Trosskompaniet upp sig och säljer korv och bröd med mera.

Frilagt och Gruppen för oberoende press finns på Stortorget klockan 11-13. Vi berättar gärna om tidningen och vikten av granskande journalistik, tar emot tips samt bjuder på glögg, kaffe och kakor. Vi har fina presentkort för den som vill ge bort en stödprenumeration på Frilagt i julklapp. Presentkorten kan också beställas via redaktion@frilagt.se.

Berit Önell

Bilden visar ett av Frilagts presentkort.
Julpresentkortet är i storlek A5 och har Frilagts logga på ena sidan och text med plats för valfritt belopp på andra sidan.
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se