Gruppen-3a-328x120

Ett turbulent år som inte kommer att glömmas

Ett turbulent år som inte kommer att glömmas

HÄSSLEHOLM. Året som gått och som närmar sig slutet har varit turbulent och omvälvande i Hässleholms kommun.

Det sverigedemokratiska kommunalrådet hamnade som vi alla vet och kommer att minnas i blåsväder av flera olika anledningar. Var det inte inspelningar där hon uttalade sig både om tjänstepersoner, motståndare och egna partikamrater så var det bärandet av väst utan behörighet. Att då ställa krav på att få sitta kvar i den absoluta toppen och inte ställa laget före det egna jaget innebar att styret kapsejsade då det inte gick att rädda skutan från att sjunka. Då SD inte klarade av ansvaret att styra kommunen och inte lyckades få tillräckligt stöd för sin politik bland de etablerade partierna fanns det till slut inget annat val än att M och S gemensamt fick ta ansvar för kommunens bästa.

Sedan har man från SD:s sida i inlägg och utspel försökt att få folk att glömma sitt eget ansvar för det som hänt. Hade man valt att byta företrädare hade man med all säkerhet fortsatt styra kommunen åtminstone fram tills något annat kommit i dagens ljus. Vad som än sägs eller skrivs kommer vare sig vi inom politiken eller medborgarna glömma bort att ni satt vid rodret men körde på grund och det rejält.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Anders Wallentheim (S)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se