Gruppen-3a-328x120

Moderaternas irrfärd i politiken i Hässleholm

Moderaternas irrfärd i politiken i Hässleholm

INSÄNDARE. Sverigedemokraterna vet att Moderaterna inte har något rimligt försvar till varför man helt och hållet underkastat sig ett socialistiskt styre i Hässleholm. Vi vet också att man under hela denna mandatperiod kommer skylla sina tillkortakommanden och undermåliga ledarskap på Sverigedemokraterna och Hanna Nilsson. Detta är givetvis inte sanningen.

Sverigedemokraterna är ett parti som står för och kräver förändring. Vår politik i Hässleholm bygger på att dra i handbromsen och helt göra en omstart för Hässleholms kommun. Vår plan att göra Hässleholm till en av de bästa kommunerna i Skåne och Sverige står kvar. Detta genom ett helt nytt helhetstänk, långsiktigt planerande, ansvarstagande och ekonomiska prioriteringar. SD vill styra kommunen på ett sätt som aldrig tidigare gjorts. Att vi också är ett parti som aktivt vill reda ut de konflikter som skapats av tidigare styren, i stället för att gömma oss på stadshuset, är grunden till det som vi och Hanna Nilsson blev utsatta för.

Moderaterna och Socialdemokraterna står för det gamla tänket, det är samma politik som råder, samma ekonomiska tänk som alltid funnits. Styret med M och i synnerhet S i spetsen har inte det kreativa tänkandet för att klara att genomföra den förändring som Hässleholm behöver och har röstat för.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Sverigedemokraterna har stor framtidstro för Hässleholm, vi har fler än någonsin som vill bli politiskt aktiva och föra vår politik. Vi känner stödet i Hässleholm och av kommuninvånarna. Vi kommer fortsätta planera för den förändring vi kommer genomföra när vi åter igen får mandatet av väljarna att styra vår kommun mot en ljusare framtid. Moderaterna kan påstå vad man vill, men det är ingen som tvingat er att ge upp er politik, för att i stället följa sosseriets allt-åt-alla-politik som ni tidigare totalt förkastade.

Ulf Berggren (SD)
Hanna Nilsson (SD)
Sven Lundh (SD)
Susanne Lottsfeldt (SD)
Paul Thurn
(SD)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se