torsjö live vers2

Välkommen!

Välkommen!

Berit 2Välkommen till Frilagt, Hässleholms nya tidning med fokus på lokala granskningar!

Jag hoppas att du ska gilla den. Min ambition är att du som läsare ofta ska ha anledning att gå in här och få veta något viktigt som hänt i din närhet – men inte bara i form av ”snabba nyheter” eller beslut som redan är klubbade. Frilagt vågar gräva fram även det som makthavarna vill mörka och sätter in händelserna i ett sammanhang. Därmed kan invånarna i Hässleholm få större möjlighet till insyn och delaktighet i viktiga frågor. Frilagt är en fri och oberoende tidning, vilket krävs för att denna demokratiska rättighet ska kunna värnas.

Berit Önell

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se