torsjö live

Succé för vykort på paviljongen

Succé för vykort på paviljongen

Försäljningen av vykort med musikpaviljongen i Officersparken på T4-området som motiv har blivit en succé. Under lördagen fortsätter försäljningen på Stortorget.

Leif Henningsson, till vänster, och Evert Storm finns under lördagen åter på torget med vykort och namnlistor för musikpaviljongens bevarande. Foto: Urban önell
Leif Henningsson, till vänster, och Evert Storm finns under lördagen åter på torget med vykort och namnlistor för musikpaviljongens bevarande. Foto: Urban Önell

Leif Henningsson berättar att mindre än 100 kort nu finns kvar. För andra lördagen i rad finns han på Stortorget tillsammans med Evert Storm och några till för att sälja kort och fortsätta namninsamlingen för paviljongens bevarande.

– Det är roligt att så många uppskattar korten och folk stannar också till och pratar en stund, säger Leif Henningsson.

Om korten tar slut kommer kanske fler att tryckas upp.

Nästa måndag, den 29 februari, kan paviljongens öde avgöras då kommunfullmäktige åter tar upp SD:s motion om att revidera detaljplanen för att stoppa det planerade bostadsbyggandet i parken och bevara paviljongen på dess nuvarande plats.

Som ett symboliskt sammanträffande hålls kommunfullmäktige denna gång inte som vanligt i röda salongen i kulturhuset utan i Matsalen på T4. Tiden är också ändrad till klockan 18.

Berit Önell  

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se