Gruppen-3a-328x120

Frilagt får fler och fler läsare

Frilagt får fler och fler läsare

Frilagt får fler och fler läsare och befäster sin ställning som oberoende och granskande nyhetstidning i Hässleholmsområdet. Under de tre första veckorna i februari hade Frilagt i snitt 1 159 unika läsare (besökare) per dag. Antalet visningar var i snitt 1856 per dag.

Imorgon, lördag, finns Frilagt på Stortorget i Hässleholm tillsammans med Gruppen för oberoende press.

Det är fantastiskt roligt att så många vill läsa Frilagt. En hel del läsare hör också av sig och uttrycker sin uppskattning.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Antalet som gillar Frilagt på Facebook är nu 733, en ökning med 133 på två månader.

Men det räcker inte att läsa och uppskatta tidningen. Om Frilagt ska överleva långsiktigt behövs ännu fler som stödjer ekonomiskt, förslagsvis genom en stödprenumeration på 50 kronor per månad. Det finns också möjlighet att annonsera i Frilagt. Föreningar annonserar för halva priset.

Många spännande nyheter väntar på att avslöjas. De senaste veckorna har turerna kring kommunens fiberprojekt och musikpaviljongens öde, dyra flyktingboenden, miljöfrågor med bland annat den uppvärmda bäcken nedanför reningsverket och en trafikolycka som orsakade strömavbrott varit bland de mest lästa artiklarna. Frilagts nya krönikörer, Sara Jönsson och Eje Johansson, har också lockat väldigt många läsare.

Berit Önell

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se