torsjö live vers2

Vänsterliberalism i gungning

Vänsterliberalism i gungning

Så har då USA fått en ny president. Om det kan man tycka mycket. Tyckandet överlämnar jag till alla experter. För förvånansvärt många svenskar är tydligen experter på amerikansk politik och besitter imponerande kunskaper om hur dålig den nya presidenten är och hur fantastisk den föregående var. För det kan väl inte vara så att att man okritiskt köper allt som så kallad etablerad media förmedlar.

Intressant är dock det synnerligen höga tonläge som råder med dagligt mediabrus om den nuvarande presidentens uselhet. Det finns liksom inga gränser. Uppenbarligen har det vänsterliberala etablissemanget svårt att hantera att deras självskrivna kandidat inte segrade. De är helt enkelt upprörda för att folket inte röstade som det var tänkt. Ett media- och debattklimat som känns igen både när det gäller Brexit och här hemma.

För här är det ju Sverigedemokraterna som ska utstå samma hantering av etablissemanget. Epiteten haglar och media ägnar imponerande utrymme åt negativ rapportering i alla möjliga former.  Personligen är jag nöjd över att den vänsterliberala dominansen nu på allvar utmanas.

Valet 2018 kan säkert bjuda på trevliga förändringar för oss som värnar nationalstaten och den välfärd och trygghet som de flesta ser som en självklarhet.

Håkan Spångberg (SD)

 

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se