torsjö live vers2

Jag är banne mej inte rasist, men realist!

Jag är banne mej inte rasist, men realist!

Kommunalrådet Ulf Erlandsson (SD) försvarar sig mot rasistanklagelserna.
Kommunalrådet Ulf Erlandsson (SD) försvarar sig mot rasistanklagelserna.

Nu har jag fått utstå oerhört mycket smutskastning. Jag har utmålats som rasist efter att Expo har synat min Facebook. Då ska man veta att Expo är en vänsterorienterad organisation som har till uppgift att smutskasta Sverigedemokrater och som anser att SD inte har något existensberättigande. Man kan inte säga att Expo är den oberoende granskare man påstår sig vara. Även om Fria Tider anses vara en olämplig sajt att dela artiklar från, kan inte allt som kommer från den sajten stämplas som rasistiskt. Jag har till största delen delat artiklar som informerar om partimätningar när SD har gått upp, något som dessutom den politiskt korrekta (PK) media ibland ”glömmer” att rapportera om. Detta ser jag inte som rasistiskt… men vi har väl olika uppfattningar om vad som är rasistiskt. Jag anser inte heller att det är rasistiskt att dela artiklar som upplyser om diverse våldsbrott som begås i samhället, detta kan vi dagligen ta del av i PK-media, men när något medium tar upp att förövaren ifråga kommer från ett annat land anses det av vissa vara rasistiskt. Det går inte stoppa huvudet i sanden och selektera vilken information som ska nå folket.

Det har varit mycket skrivande om att jag har delat en artikel om afrikaners IQ. Den artikeln hittade jag inte själv i mitt Facebook-flöde och det gjorde varken SVT Skåne eller Dagens Eko när de granskade min Fb. Expo påstår att denna artikel fanns på min Fb 2015, vilket betyder att Expo har folk som sitter och granskar Sverigedemokraters Facebooksidor och när granskarna ser något som inte passar i deras ögon, tar de en skärmdump och sparar i något arkiv. Jag vill påpeka att forskningsresultatet av denna studie får diskuteras med dem som genomfört den. Att dela en artikel betyder inte per automatik att man håller med om dess innehåll.

Är det utvalda aktiviteter på Fb som avgör om man är rasist? Är det inte handlingar i livet som har betydelse? Jag är en företagare som både har, eller har haft, anställda och hyresgäster som är homosexuella och personer med ursprung från annat land och ingen av dem anser att jag är rasist.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Vårt parti växer enormt nu och jag välkomnar folk från alla samhällsgrupper, som vill stå upp för vårt land, att bli medlem och engagera sig i partiet. Jag vill även tacka alla som har stöttat mig via mail, brev, insändare, telefonsamtal och personliga möten.

Ulf Erlandsson (SD), Hässleholm
Kommunalråd och vanlig människa

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se