torsjö live

Det extrema centerpartiet

Det extrema centerpartiet

INSÄNDARE. Annie Lööf och Centerpartiet säger ja till Regeringens kritiserade förslag om att låta 9000 unga män från främst Afghanistan få stanna i Sverige trots att de saknar asylskäl. Därmed sviker C de partier som önskar ordning och reda i asylpolitiken samt bäddar för stora problem i framtiden. Det råder inget som helst tvivel om att de negativa konsekvenserna för svensk migrationspolitik kommer bli både kostsamma och förödande.
Vi ser här en högljudd grupp migranter som har lyckats få medial uppmärksamhet genom utomparlamentariska aktioner som sittstrejken på Mynttorget i Stockholm tidigare. Att uppmärksamhet i media är ett säkert framgångskoncept vet de flesta och även denna gång bar taktiken frukt.
Centerns stöd till denna så kallade ”gymnasieamnesti” som ursprungligen kommer från Miljöpartiet innebär att partiet ställer sig än närmare Regeringen och V vilket borde väcka varningssignaler hos alliansväljarna.
Migrationsfrågor har ökat i betydelse under mandatperioden inte minst på grund av de stora problem invandringen för med sig och svårigheterna med att hitta lösningar på dessa.
Vi vill ha svar innan valet i september på vilken integrationspolitik en röst på alliansen innebär. Blir det Moderaternas nyfriserade lite mer restriktiva variant eller Centerns extremt kravlösa politik som ska gälla?
Sverigedemokraterna står stabila i frågan och förespråkar som alltid en ansvarsfull politik med fokus på assimilering och hjälp i närområdet.

Sven Lundh (SD)
Hanna Nilsson (SD)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se