torsjö live vers2

Detta gör inte folket väl! 

Detta gör inte folket väl! 

INSÄNDARE. Under den politiska debatten i Mötesplats Ljungdala gjorde Folkets väl representant Björn Widmark (FV) ett uttalande som förvånade många men inte mig.

Strax innan debattens start satte sig Folkets väls representant tillsammans med 4 ungdomar från Ljungdala och samtalade. Under samtalets gång ställde Björn Widmark en fråga “vad vill ni bli i framtiden?”. Då svarar en av ungdomarna “miljonär” med hänvisning till entreprenörskap. Inget mönsterbrytande svar enligt mig.

Men icke sa nicke, för när debatten landade på frågan integration så nämner Björn Widmark (FV) att det är en tråkig utveckling och tråkig attityd från ungdomarna att säga att de vill bli miljonärer. Björn Widmark (FV) nämnde aldrig att ungdomarna hänvisade till entreprenörskap vilket automatiskt ledde till en svartmålning av ungdomarna och att det är “icke attraktiva tillvägagångssätt” för att nå målet att bli miljonär.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Björn Widmarks uttalande är skamligt och respektlöst. Jag uppmanar dig att se över uttalande och retorik då detta kan skada ungdomarna.

Björn Widmark, du försökte ge dig på mig när jag anställdes som ungdomsambassadör och jag tål det. Men ge dig inte på resterande ungdomar för du orsakar en skada som kan leda till stora problem både för individ men även samhälle och det är inte en politikers uppgift.

Omar Al-Ganas 
SSU Skåne distriktsstyrelse

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se