torsjö live vers2

Generösa löften

Generösa löften

INSÄNDARE. Fackförbundet Kommunals ordförande Tobias Baudin lovar i Kvällsposten 20180531 socialdemokraterna 250 000 röster i kommande val. Han säger att ”minst hälften av våra medlemmar ska rösta på Socialdemokraterna”.
Vi som här har synpunkter heter Ronny Larsson, en gång initiativtagare till och f.d. ordförande i ett lokalt parti, och Sonje Björk, kommunalpensionär tillika hedersledamot och mångårig facklig företrädare i Kommunal.
Till Baudin vill vi säga att våra röster inte kommer att hamna på det ställe han anbefaller. Vi är också övertygade om att kommunals medlemmar och också andra själva är kapabla att avgöra vilket parti som bäst företräder deras intressen.
Tobias Baudin du ska måhända ägna dina krafter åt dina fackliga medlemmar
och deras villkor istället för politiken. Låga inkomster för många av kommunals medlemmar har i förlängningen lett till att många kommunalpensionär nu lever på marginalen. Detta förhållande gäller för övrigt också många andra pensionärer i den forna ”välfärdsstaten” Sverige.

Ronny Larsson i Kvistalånga, Sonje Björk i Tyringe

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se