Gruppen-3a-328x120

Pajkastningen i full gång

Pajkastningen i full gång

INSÄNDARE. Douglas Roth (M) startar pajkastningen med en insändare i våra två lokaltidningar och får genast svar från den andra (s)idan. Att Roth vill få (M) att framstå som det enda rätta valet tillsammans med restalliansen är väl inget konstigt i sig. Men att lite osakligt angripa andra partier för att tagit ställning för en flytt av Paviljongen. där i stort sett endast han, av restalliansen, helhjärtat stödde ett bevarande på platsen. Det ska han självklart ha kredd för. För övrigt är frågan i dag överspelad och ytterligare en lagts till i raden av förlustaffärer som staplats på varandra under de senaste valperioderna. Där har, bäste Douglas Roth, (M) varit synnerligen medskyldig. Att rabbla upp alla ”affärer” är tämligen onödigt, då den minnesgode känner väl till dem.

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se