torsjö live vers2

Slut på ”tjafset”

Slut på ”tjafset”

INSÄNDARE. ”Hoppas vi nu kan koncentrera oss på sakfrågorna och framtiden.” Det var min förhoppning och avslutningsorden i min svarsinsändare till Ronny Larsson den 2 augusti. Trots detta fortsätter Ronny Larsson, i en ny insändare den 5 augusti, att attackera mig. Jag undrar om han har de andra politiska förgrundsgestalterna i sitt parti bakom sig i sin kampanj?

Han skriver att hans signatur, Ronny Larsson i Kvistalånga: ” är sedan länge välkänd för många … .” Javisst, men Ronny Larsson har under denna signatur genom åren skrivit insändare som politiskt vald för FV, liksom senare som politisk oberoende och nu sedan en tid tillbaka för ett nytt parti som han bildat. I sina insändare utger han sig för att vara oberoende tänkare, gräsrot och sanningssägare när han i själva verket driver en partipolitisk agenda. Det är inget fel i att ha en partipolitisk agenda men partitillhörigheten bör tydligt framgå för läsarna när politiker (i detta fall Ronny Larsson) skriver sina lokalpolitiska insändare.

Ännu en gång så hoppas jag att det nu är slut på ”tjafset” och att vi nu får koncentrerar oss på våra respektive politiska program. Om Folkets väl fick bestämma skulle kommunen styras enligt det program som vi presenterat på vår hemsida www.folketsval.se. Klicka där och bilda dig en egen uppfattning.  Vi vill se framåt och utveckla Hässleholm! För det krävs tydligt ledarskap och prioriteringar. På dessa punkter är Folkets väl starkt och vågar utmana etablissemanget. Tvivlar du så läs vårt program och se webb-Tv utsändningarna från kommunfullmäktige.

 

Björn Widmark

Folkets väl

Red:s anmärkning: Enligt Frilagts regler för insändare skall den som har ett politiskt uppdrag och skriver om något som rör det uppge partibeteckning. Ronny Larsson har i och för sig inget politiskt uppdrag men finns på Medborgarpartiets lista. Det gör att vi förbehåller oss rätten att, i de fall vi anser att insändaren handlar om den lokala politiken, tillfoga en partibeteckning. Denna bedömning görs från fall till fall. Därmed sätter vi streck för denna debatt.

Gert Jacobsson, insändarredaktör.

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se