torsjö live vers2

En påminnelse om Qpoolen

En påminnelse om Qpoolen

INSÄNDARE.

Inne i anläggningens lugna avdelning, där faktiskt Qpoolens simhall – hör och häpna politiker och Hässleholms Teknik – har en av Sveriges bästa massagepooler, nu skall sanningen fram. Det tackar jag Hässleholms Teknik för efter den renovering och rensning ni gjorde, har vi idag en av de bästa massagepoolerna i Sverige.

Men det finns fortfarande efter många år några åtgärder ni inte gjort.  Brandpostskåpet skall absolut bytas ut, eller vad tycker ni själva? Det är så rostigt att skåpdörren inte ens går att stänga. Ni gjorde ett fantastiskt bra jobb med massagepoolen – gör ett lika bra jobb med brandpostskåpen så ser hela lokalen också snygg ut.

Någon frågar sig säkert hur jag kan uttala mig om massagepoolen – jo, jag har under åren som förvaltningschef inom Fritid testat av alla som funnits på de anläggningar jag varit, både i Sverige, Danmark, Holland, Tyskland, Österrike, Schweiz och USA och det är riktigt många, och jag gör det fortfarande. Det är ingen bubbelpool vi har i Qpoolen  – det är en massagepool – därför att det finns vattendyser (vattensprutmunstycken) både för rygg och fötter. Borde vara lätt fixat för er innan anläggningen åter skall öppnas.

Eje Johansson fd fritidschef

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se