torsjö live vers2

Riksdagsfusk

Riksdagsfusk

INSÄNDARE. Ännu en gång finns det anledning att reflektera över SD-ledamöters kompetens. ”SD-toppen” Stefan Jakobsson som  ofta nämns som en tänkbar efterträdare till Åkesson har avslöjats som en fuskare med ersättningar från riksdagen. Han har angett arbete  när han varit på  olika tillställningar . Riksdagen har fått betala taxiresor och logi  för honom  och sambon  när de varit på nattklubb och fest.

Varje nyvald riksdagsledamot  får en utförlig genomgång om vilka regler som gäller för tjänsteresor.  Kan man inte ta till sig  denna information utan missbrukar bestämmelserna bör man  inte  få förtroendet  att   vara riksdagsledamot  tycker  Lars-Ivar Ericson (ledamot 2002 – 2009 och kandidat för en ny period )

Lars-Ivar Ericson C
Tyringe

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se