Gruppen-3a-328x120

Fönsterbyte i Qpoolen

Fönsterbyte i Qpoolen

INSÄNDARE. Nu var det stängt i 3 månader för fönsterbyte, vilket medförde stora olägenheter för skola, simklubb, gymgäster på Actic och badgäster. Många var påverkade av detta. Nu visar det sig, att när detta fönsterbytena är klart, så har man satt in fel fönster. De stämmer tydligen inte med bygglovet. Detta är ju otroligt klantigt. Har man inte haft koll från kommunen, att det var rätt fönster? Man har tydligen litat fullt och fast på byggherren, utan att kolla upp, så att det var rätt fönster som kom på plats. Hade man gjort detta, så hade problemet aldrig uppstått. Nu skyller man bara ifrån sig, från alla håll, men faktum är, att man har haft noll koll.

De nya fönstren är ett klart lyft mot de gamla som satt där och Qpoolen har fått ett klart lyft. Det ser mycket trevligare ut nu. Jag tycker att man nu får stå sitt kast och ändra i bygglovet istället för att byta fönstren. Skall man byta alla fönstren igen, så innebär det väl att man får stänga igen, vilket kommer att påverka verksamheterna i simhallen negativt.

Min sista fråga är om folk från Stadsbyggnadskontoret, Byggnadsnämnden och Tekniska Nämnden var och titta på hur det ser ut på Qpoolen? Jag tror inte att många har gjort detta och gör man det så ändrar man nog uppfattning.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Mikael Björklund (FV)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se