torsjö live

Nomineringarna till Årets företagare klara

Nomineringarna till Årets företagare klara

Tre företagare i Hässleholms kommun är nu nominerade till organisationen Företagarnas mest prestigefyllda pris Årets företagare. Om det blir duon Hans-Inge Reimers och Kjell Klasson, Pär Lindstedt eller Adam Ekholm som vinner titeln tillkännages vid prisutdelningen på Hässleholm galakväll den 16 november.

Organisationen Företagarnas pris har syftet att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

De nominerade som i år gör upp om hederstiteln i Hässleholms kommun är:

Hans-Inge Reimers och Kjell Klasson med företaget Germansolar med kontor i Hästveda. Företaget, som registrerades 2013, projekterar och installerar solcellsanläggningar till både privata kunder och företag. Allt från villatak till solcellsparker finns i referenslistan.

Pär Lindstedt som driver Aprobo i Sösdala. Aprobos verksamhet består idag till ungefär 80 procent av att erbjuda skräddarsydda akustiklösningar för golv och bjälklagskonstruktioner med syfte att skapa behagliga ljudmiljöer. Redan 1988 utvecklade Pär Lindstedt huvudtjänsten som kallas Decibel Concept. 1992 startade han Aprobo som en enskild firma vilken 1995 registrerades som aktiebolag.

Adam Ekholm och El & Ljusteknik i Skåne AB som har sitt huvudkontor i Hässleholm. Adam Ekholm grundade företaget 2003. Idag finns också kontor i Malmö och tjugotalet medarbetare som erbjuder såväl privatpersoner som företag allt från enklare elinstallationer till omfattande projektering.

Galakvällen där vinnaren koras hålls i kulturhuset och arrangeras av Hässleholms kommun, Företagarna, Hesslecity, Hässleholms företagsgrupp, Hässleholms Hantverks & Industriförening samt Nyföretagarcentrum.

Lotta Persson

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se