torsjö live vers2

Liberalerna bekänner färg

Liberalerna bekänner färg

INSÄNDARE. Efter att ha läst i tidningen hur moderater, kristdemokrater samt liberalerna i kommunen vill att Hässleholm skall styras och formas den kommande mandatperioden väcks många frågor.
Hur tänker man att ett stabilt styre bildas med deras tre blocks tankar? Ett styre som byggs på ett klart och tydligt samarbete och stöd av sverigedemokraterna!
Att förneka detta är ju bara dimridåer. Vore bättre att göra detta tydligt för kommunens medborgare. Liberalerna har flera gånger hävdat att man inte kommer att styra med stöd eller samtal i någon form med SD. Att då gömma sig bakom att man låter moderater och Kristdemokraterna föra samtal, läs förhandlingar, är ju bara trams.
Att man sedan läser att de inte vill ha med centern och socialdemokrater för att få en stabil majoritet blir märkligt när man tydligen hade kunnat tänka sig att ha med ett av dessa partier var för sig.
Nej det framstår allt mer som att liberalerna ännu en gång talar med kluven tunga trots deras företrädares förnekande av samarbete med SD!
Kommer bli intressant att följa utvecklingen av hur alliansens budget får stöd av SD för att sedan inte få stöd i nämnderna när tex byskolor eller Magnarpskollonin kommer på tal!

Anders Wallentheim (S)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se