Gruppen-3a-328x120

Ett fall för PO?

Ett fall för PO?

INSÄNDARE. Den 18/10 ställde Norra Skåne webbfrågan: Är det rätt av Socialdemokraterna att utesluta Omar Al-Ganas? Hur kan den frågan överhuvudtaget ställas till läsarna? Att slå på den som redan ligger förefaller inte god journalistik. Här gav man en smaskig godsak till mobben som tacksamt tog emot den och resultatet blev ju därefter.

Kan inte erinra mig att frågan ställdes när tidigare kommunalrådet Urban Widmark var på fallrepet. Ej heller senast när två kommunalråd utmärkte sig för att försöka påverka vad journalisterna skulle skriva i Norra Skåne. Men det är ju klart, en av dem var ju centerpartist, så det var inte comme-il-faut att kacka i eget bo.

Vilket syfte hade man med att hänga ut denne i dag ambitiöse nittonåring och föregå hans eventuelle uteslutning ur SAP? Har man inte lärt sig något av de senaste årens turbulens och PO-anmälningar hur seriös journalistik ska bedrivas? Det är kanske tveksamt om Omar skulle ha någon framgång med en PO-anmälan, men det skulle ändå hedra tidningen om han gavs en ursäkt. Att tidningen uppträtt skamligt tidigare har ju undertecknad fått erfara och det är väl inte troligt att man frångår sin vana med ett erkännande till Omar.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Lars Nord
Fritänkare och outsider

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se