torsjö live

Hade jag rätt om sjukhuset?

Hade jag rätt om sjukhuset?

INSÄNDARE. I tidigare insändare har jag beskrivit min oro för alliansens eventuella planer att lägga ner Hässleholms sjukhus. Deras nya politiska organisation i regionen med sjukhusstyrelser stärker mina farhågor då det kan innebära lättare beslutsvägar vid eventuell utförsäljning! När man nu dessutom stoppar upp nödvändiga nybyggnationer och renovering av operationssalarna som är i stort sett i oanvändbart skick blir jag allt mer övertygad och oroad över alliansens agenda avseende sjukhuset i Hässleholm.

Vi i Hässleholm kräver besked av Moderater, Liberaler, Kristdemokrater och Centerpartister i Region Skåne!!! Vad vill ni med sjukhuset i Hässleholm?

Anders Wallentheim (S) 
Ledamot i regionfullmäktige 
Ledamot i den nya sjukhusstyrelsen i Hässleholm 

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se