Gruppen-3a-328x120

Skomåltiden vi väntar på

Skomåltiden vi väntar på

INSÄNDARE.  – Jag äter hellre upp min högra sko än blir ett stödhjul åt Socialdemokraterna, sade centerledaren Annie Lööf (C) år 2013 i en intervju med Expressen.

Aftonbladet (sep 2018): “Centerpartiet går till val för att avsätta Stefan Löfven, få ett maktskifte och en ny Alliansregering”. Undertecknad av partiledaren i fråga.

Vi vet nu att Centerpartiet valde att bli stödhjul åt Socialdemokraterna. Oavsett vilken politik C lyckats förhandla fram så kvarstår faktum att Löfven sitter kvar. Om inte partiledaren vill bli ihågkommen som någon som har ett synnerligen flexibelt förhållningssätt till sanningen så återstår skomåltiden som nämndes 2013.

Man kan undra hur Centerpartiet tänker låta medborgarna få ta del av denna måltid? Blir det i TV? Ett annat alternativ kan ju vara att hyra Ullevis arena. Scenen är ju bara ett matbord så det går in mycket folk. Intäkterna kan ju gå till välgörande ändamål här i Sverige. Kanske tandvård för 50 kr för behövande svenskar. Det finns ju vissa gynnade grupper som har den förmånen idag (se Region Skånes hemsida).

Håkan Spångberg

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se