torsjö live vers2

Vittsjö GIK anställer klubbchef

Vittsjö GIK anställer klubbchef

Vittsjö GIK vill utvecklas ytterligare och stärka sin organisation. Därför väljer nu föreningen att anställa Erika Nilsson på en halvtidstjänst som klubbchef.

Erika Nilsson har de senaste åren figurerat i olika roller i klubben, bland annat som ordförande och sportchef, men då på helt ideell basis.

Avsikten med tjänsten som klubbchef är att föreningen ska få en chans att utvecklas ytterligare. Därför har man valt just den här lösningen. Erika kommer att vara tjänstledig på halvtid under ett år från sin tjänst som utvecklingsadministratör på Yrkeshögskolan Syd. Hennes uppgifter som klubbchef kommer främst att handla om att stärka föreningens organisation, utveckla marknadssidan, skapa och utveckla nätverk samt att arbeta med sociala projekt i föreningens regi. 

Erika Nilsson, sportchef på ideell basis i Vittsjö GIK, anställs nu som klubbchef på halvtid.

Till klubbens hemsida säger hon att hon nu får arbeta med något hon verkligen brinner för.

Inte minst ser hon fram emot möjligheten att kunna bygga upp ett både större och bättre nätverk för Vittsjö GIK som i år gör sin åttonde raka säsong i damallsvenskan.

– Det gör mig väldigt varm i själ och hjärta. Mitt mål är att stärka upp vår organisation och skapa en starkare grund att stå på både när det gäller junior- och seniorverksamhet.

– Jag ser med förväntan fram emot mitt år i vittsjökostymen.

Klubbstyrelsen välkomnar den här lösningen och säger sig med stor tillförsikt se fram emot vad den nye klubbchefen kan bidra med när hon nu får möjlighet att i sin vardag arbeta med de frågor hon har nära sitt hjärta.

Gert Jacobsson

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se