Gruppen-3a-328x120

Hässleholms sista chans?

Hässleholms sista chans?

INSÄNDARE. Mer inskränkta politiker än i Hässleholms kommun finns nog inte!

Hur kan andra kommuner må så bra av P-skiva? Varför skulle inte Hässleholm också kunna göra detta? Politiker: Istället för att åka och titta på Badäventyrsanläggningar i Tyskland, så gör visit i den fantastiska staden Varberg! Där kan man prata om framgång! Mycket att lära för Hässleholms tunnelseende politiker. Förutom P-skiva har Varberg en oerhört givande torghandel, där även privatpersoner, för endast 40 svenska kronor, får hyra plats, 2 ggr per vecka. En torghandel som dessutom tar kontanter, hör o häpna! På dessa sätt drar man folk till centrum. I Hässleholm gör politikerna istället allt för att skrämma bort både invånare och turister från citykärnan. Politiker och tjänstemän i Hässleholm: Lyft nu på era ändor, och åk upp till Varberg och lär er hur man sköter en stadskärna! Det är kanske Hässleholms sista chans.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Mikael Andersson
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se