logga-ligg-tjock

Hässleholms sista chans?

Hässleholms sista chans?

INSÄNDARE. Mer inskränkta politiker än i Hässleholms kommun finns nog inte!

Hur kan andra kommuner må så bra av P-skiva? Varför skulle inte Hässleholm också kunna göra detta? Politiker: Istället för att åka och titta på Badäventyrsanläggningar i Tyskland, så gör visit i den fantastiska staden Varberg! Där kan man prata om framgång! Mycket att lära för Hässleholms tunnelseende politiker. Förutom P-skiva har Varberg en oerhört givande torghandel, där även privatpersoner, för endast 40 svenska kronor, får hyra plats, 2 ggr per vecka. En torghandel som dessutom tar kontanter, hör o häpna! På dessa sätt drar man folk till centrum. I Hässleholm gör politikerna istället allt för att skrämma bort både invånare och turister från citykärnan. Politiker och tjänstemän i Hässleholm: Lyft nu på era ändor, och åk upp till Varberg och lär er hur man sköter en stadskärna! Det är kanske Hässleholms sista chans.
Mikael Andersson
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se