Gruppen-3a-328x120

Vad vill SD och Hanna Nilsson?

Vad vill SD och Hanna Nilsson?

INSÄNDARE. Blir allt mer konfunderad över vad som gäller och vilken linje SD representerar. I valrörelsen var partiet allmänt sturska och hade lösningar på de flesta frågor. Nu när de sitter vid makten har Hanna och hennes parti tappat sin kompass, karta eller vad vet jag?
Sösdala badhus, Vanneberga skola, nedläggning av estetiska programmet på gymnasiet, och inte minst utförsäljningen av Magnarps kolonin.
Det sista, och kanske mest skrämmande, är Hannas åsikter eller avsikter när man sparkar Eva Andersson skolchef i kommunen. Eva förklarar att förutsättningarna att hålla skolans budget inte finns. Då får hon sparken! Om hon inte påtalat detta vore det en anledning att eventuellt ge henne sparken. Sedan ger Hanna i en intervju på frilagt de mest krystande svar på journalistens frågor. Vi har en plan påstår hon. Ordning och reda i skolan, arbetsro, bättra på betygen. Gör detta beslut förutsättningarna bättre för att nå detta mål?
Att sedan påstå att det är för få sökande till det estetiska programmet är ju en ren lögn.
Många frågor och få svar från Hanna Nilsson och SD. Man kan ju undra om de som lade sin röst på partiet i kommunvalet senast känner sig nöjda med den vändning partiet har gjort när de nu styr kommunen med framförallt M men även med KD och Liberaler i samma båt!

Anders Wallentheim (S)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se