Gruppen-3a-328x120

Affärslokaler kan bli bostäder

Affärslokaler kan bli bostäder

På kvällspromenad i Tyringe noterar jag  fem tomma  lokaler efter nedlagd bank,post och affärer. Nu blir det ytterligare en så sparbanken upphör.  Funderar på om dessa lokaler skulle kunna byggas om till bostäder som efterfrågas i Tyringe. Allrahelst skulle de  användas till  affärsverksamhet men om det inte finns några intressenter så  kanske bostäder är en möjlighet. Därför kommer en utmaning till fastighetsägare och byggare   att  fundera över lokaler som skulle må bättre av att användas och även  förbättra miljön kring torget.

Lars-Ivar Ericson (C), Tyringe

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se