Gruppen-3a-328x120

Jag är livrädd!

Jag är livrädd!

INSÄNDARE. När SD-väljarna inte skräms bort av skandalerna som SD gång efter annan åstadkommer, undrar jag om inte vi ska vara livrädda för att mer än 20 procent av väljarna blir fullständigt omdömeslösa och stödjer partiet i kommande val.

Inte ens önskan om k-pistsalvor mot flyktingar, mordhot mot partikamrater, järnrör eller sexuella trakasserier och förbud mot pride-flaggor (Sölvesborg) tycks avskräcka väljarna.

När SD kommit till ”makten” i en del kommuner, haglar symbolpolitiska förbud och även andra allvarligare förbud såsom: tiggeriförbud, böneförbud, förbud mot halalslaktat kött, förbud mot böneutrop, förbud mot böcker på annat språk än svenska, förbud mot slöja, förbud mot utmanande konst (kost).

Frågan är om vi inte så småningom får förbud mot kanelbullens dag, (ironi)? Den fjärde oktober är ju kanelbullens dag och denna dag var en gång borgarnas dag som skapades 1983 mot löntagarfonderna.

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Där SD styr (Hörby 35 procent) och på riksplanet drar man ner på kulturen i sina budgetar.

Då senare opinionsundersökningar visar att SD är ”ifatt” S skulle det inte förvåna om man blir största parti 2022. Några SD-skandaler till och det är klippt. Rimligtvis borde vi då se Åkesson som statsminister, uppbackad av M och KD. Hemska tanke!

I förlängningen får vi en Viktor Orbanliknande stat.( Viktor Orbans Ungern är ju SD:s stora förebild), med publik service integrerad med makten och den fria pressen ”konfiskerad”.

Vårt kära Sverige kommer att gå mot kulturskymning och en likriktning av gigantiska mått. Må så ej ske!

Lars Nord
Fritänkare och outsider 

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se