Gruppen-3a-328x120

Jag är också livrädd!

Jag är också livrädd!

INSÄNDARE. Jag är rädd att det trygga Sverige jag växte upp i, kommer min dotter aldrig att få uppleva.

Jag ser hur Sverige har förändrats i grunden framförallt pga den massiva invandringen främst från Mellanöstern. Grovt våld, våldtäkter, djurmisshandel, skjutningar och sprängningar kan man läsa om nästan varje dag. Beror detta på att svenskar har blivit mer kriminella de senaste 10-20 åren? Eller är det ett importerat problem?

Jag ser hur våra kommuner drar in på alla fronter, sjukvården går på knäna och skatten ska höjas, mitt under en högkonjunktur!

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt

Jag ser hur staten med sossar i spetsen, med hjälp av media, lurar befolkningen genom att hävda att invandringen kommer ge ekonomiska fördelar till Sverige. Sanningen är den att många av de invandrande kommer att försörjas av Svenska skattebetalare livet ut. Kriminella invandrare får allt för ofta stanna i Sverige då deras hemländer kan komma att straffa dom genom tex tortyr, hur kan det då komma sig att dom vågar begå brott i sitt nya land övergår mitt förstånd. Svenskar ska dessutom acceptera invandrarnas kultur oavsett hur främmande den är med könsuppdelning, böneutrop, barnäktenskap osv, huvudregeln i sociala sammanhang bör väl ändå vara att man tar seden dit den kommer? When in Rome do as the Romans.

En flykting borde fly till närmsta vänligt sinnade land, men när man ratar ett tiotal länder för att få mer välfärd så är man inte en flykting utan en lyckosökare. Dessutom hör vi om många ”flyktingar” som semestrar i de länder de flytt ifrån, med svenskars skattepengar som betalar för resan.

Man kan också undra varför man inte upplever någon tacksamhet från dem som Sverige tagit emot, snarare tvärtom. Otryggheten, särskilt bland unga kvinnor verkar ju öka överallt i vårt en gång så trygga land. 

Nej, de flesta som röstar på SD är varken rasister eller omdömeslösa utan människor med Sveriges bästa för ögonen, och att kalla människor som vill diskutera problematiken med invandring för rasister är bara ett sätt att tysta det fria ordet så att endast en sida av argumentationen ska få komma fram. Nej, rasism är snarare att försaka sin egen befolkning, till förmån för en utländsk.

Ja, jag är faktiskt livrädd.

Daniel Talmid (FV)

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se