Gruppen-3a-328x120

Splittring om skatten inom SD

Splittring om skatten inom SD

INSÄNDARE. Under måndagskvällen hade fullmäktige att ta ställning till skattesatsen för Hässleholms kommun. Varje parti la fram sina förslag. Det var allt från ingen skattehöjning till en höjning på
femtio öre. De olika partiernas företrädare talade för sina förslag.
Mest gick Hanna Nilsson på i talarstolen och uttalade sig om mycket som enligt henne gått helt fel i vårt land! Hon avslutade sitt brandtal med att yrka på att ingen skattehöjning skulle genomföras i Hässleholm.

Under voteringsgången kom slutomröstningen att stå mellan restalliansens förslag och Sverigedemokraternas. Vid röstningen framkom det med klar tydlighet att Hanna inte stödde sitt eget förslag då alla utom två av hennes egna partimedlemmar lade ner sina röster för hennes förslag om att inte höja skatten!! Ännu ett brutet vallöfte av SD i Hässleholm! Att klamra sig fast vid makten till viket pris som helst är något som hennes parti brukar anklaga andra för… men nu vet vi.

Anders Wallentheim
Socialdemokrat

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se