torsjö live

V stöder unga i Hästveda

V stöder unga i Hästveda

INSÄNDARE. Vänsterpartiet Hässleholm stödjer fullt ut de unga och personalen på Hästveda fritidsgård . Att stänga fritidsgårdarna runt om i kommunen är att svika alla barn, ungdomar och deras föräldrar. Att kommunen driver och utvecklar fritidsverksamhet, för alla på en bred front är verkligen kärnverksamhet. Det kostar naturligtvis pengar, men det är väl det som våra skattepengar ska användas till. Att med besparingar och nedläggningar av all möjlig kommunal verksamhet lägga en skugga över Hässleholms möjlighet att vara en plats att leva och utvecklas på är rent ut sagt skamligt.

Till vilket pris? Restalliansen sparade 26 öre i ytterligare skattehöjning…26 öre….

V, S och Mp hade med vår budget (50 öre skattehöjning ) kunnat stoppa denna förstörelse. Men som vanligt  är det barn och ungdomar som får betala priset. Besparingar på Markan, Mötesplats Ljungdala, stängning av simhallen i Sösdala, höjningar av avgifter på Kulturskolan och indragna medel till studieförbunden. Listan är lång. Det är nu vi ser konsekvenserna av den styrande minoritetens politik, och med stöd av SD så fortsätter förstörelsen av vår välfärd.

Men det måste gå och stoppa. Man kan arbeta politiskt, engagera sig och organisera sig. 

Man kan som Amanda i Hästveda demonstrera och med sina vänner säga att nu får det vara nog! 

Magnus Åkeborn Ordf
Vänsterpartiet Hässleholm

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se