torsjö live vers2

Ny simhall i Hässleholm

Ny simhall i Hässleholm

INSÄNDARE. Jag har en bekant, som nyligen var i Targoviste i Rumänien. Han har ett företag som ordnar träningsläger för simklubbar. Där finns då en ny 50 m inomhusbassäng med 10 banor med olympiska mått, som är byggd för 3 år sedan. Han var där för att skriva ett avtal med dem, för att kunna ordna träningsläger där.
Denna fina anläggning inklusive ett lika fint äventyrsbad på samma område kostade 18 miljoner Euro att bygga. Allt är betalat av EU. Enligt min bekant, kan alla länder söka pengar från EU, för sådana här projekt. Dock har han aldrig hört om någon kommun i Sverige, som sökt pengar för detta. Detta borde vara något för Hässleholms kommun att söka?

Då kan detta också bli intressant för simklubbar att komma på träningsläger till Hässleholm. Hässleholms fina kommunikationsläge, gör ju inte saken sämre. Detta kan ge fina intäkter till Hässleholm.

Mikael Björklund

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se