torsjö live vers2

Sista avsnittet av Isvaken Ny följetong nästa vecka

Sista avsnittet av Isvaken Ny följetong nästa vecka

Har du följt den dramatiska följetongen Isvaken via Frilagt? Idag publiceras det sista avsnittet. Men redan på torsdag, den 6 augusti, startar en ny läsvärd följetong via Frilagt, Konsten att leva av Anders Lord.

Anders Lords bok Konsten att leva – utan att säga hela sanningen blir följetong i Frilagt med start på torsdag.

Den historiska romanen Isvaken av Tyringebördige Gay Glans har kunnat läsas som följetong sedan den 1 juli tack vare ett samarbete mellan Frilagt och författaren samt Leif B Frid på förlaget Öraholma Bok & Skrivstudio. Hela boken inklusive bonuskapitlet kommer att kunna läsas ett tag till via samma länk.

Snart fortsätter projektet under vinjetten Merläsning med ännu en författare med lokala rötter. Tidigare journalisten Anders Lords relationsroman Konsten att leva – utan att säga hela sanningen utspelar sig delvis på en nordskånsk tidningsredaktion, en miljö han känner väl till från sina 17 år på Norra Skåne.

Boken inleds med att tidningsledningen på den koncern där Gårdinge-Kuriren ingår beslutar att genomföra ett radikalt sparpaket. Det leder till att livet och vardagen vänds upp och ner för Adam och Adrijana, vilka båda arbetar på tidningens redaktion.

ANNONS

Annons om Kristinelunds trädgård

När Adam väljer att gå med avgångsvederlag medan Adrijana stannar, och dessutom tar en chefspost, utsätts deras relation för stora påfrestningar.

Berit Önell

EU-val 2024

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se