torsjö live

En eloge till ”bibblan”

En eloge till ”bibblan”

INSÄNDARE. Som förälder har jag ofta kontakt med biblioteket i Hässleholm med frågor om litteratur till mina barn och får alltid bra tips och fint bemötande.

Som privatperson och företagare lånar jag böcker av de mest varierande karaktär och träffar alltid intresserad personal som hjälper till, bland annat, med fjärrlån och då och då med betalning av någon liten förseningsböter…

Som politiker (MP) har jag initierat föreläsningar med externa föreläsare och här har jag också mötts av välvillig personal när det gäller att, bland annat, samarbeta om lokal.

En stor eloge till ”bibblan” i Hässleholm, personalen där och deras förvaltning. Ni är fantastiska!

Synd bara att igår vid kulturhuset häromdagen, när jag gick med mitt barn på gatan, att hen blev rädd av ungdomar som springer omkring och tänder på raketer i mitten av januari och mitt på dagen. Klart jag lugnade ner mitt barn och sa att vi ändrar inte vår väg, utan att vi fortsätter att gå lugnt. Jag hoppas vi vuxna hittar en lösning för detta snart.

Dolores Öhman

Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se