torsjö live vers2

Fokus på verksamhet för unga

Fokus på verksamhet för unga

INSÄNDARE. Ibland leder frågor och tankar fram till infekterade debatter. Nyligen mynnade ett utspel i sociala media ut i att tjänstemän kände sig orättvist påhoppade. Detta efter att Hanna Nilsson bland annat skrivit att hon tidigare känt sig exkluderad av personal på Markan. Motreaktionen blev i sin tur aggressiv och näst intill hatisk.

Inget av detta gynnar någon, allra minst verksamheten som är i allas gemensamma intresse oavsett inriktning. Utsikterna är goda när det gäller att hitta en långsiktig lösning i lokalfrågan för ungdomsverksamheten och vi är överens om att Hannas personliga upplevelse från sin ungdomstid egentligen inte hör hemma i diskussionen kring lokalerna och att det ledde till ett olyckligt utpekande av personal. Samtidigt äger var och en sina känslor och frågan om eventuell inkludering eller exkludering i verksamheter är viktig att lyfta.

Vi ser med tillförsikt fram mot en bra kommunikation tjänstemän och politiker emellan och tror båda att det är en nyckel till framgång. För att kunna fokusera på kärnfrågan kring Markans verksamhet lägger vi härmed den mediala debatten kring personfrågorna åt sidan.

Markus Jensen – Verksamhetschef Enhet för ungas fritid
Hanna Nilsson – Kommunalråd (SD)

ANNONS

Annons om att annonsera i Frilagt
Uppskattar du Frilagt?
Frilagt behöver ditt stöd för att fortsätta granska!

Bankgiro: 
597-6535
Konto: 8403-8, 33 403 635-7
Swish: 0708938399
Kontakt: prenumeration@frilagt.se